5 gavetips til babyshower

5 gavetips til babyshower

Gave til babyshower: 5 tips

En babyshower er en fantastisk anledning til å feire den kommende babyen og mammaen som skal føde. Å finne den perfekte gaven kan imidlertid være en utfordring. Det er mange valg å velge mellom, og man vil gjerne gi en gave som vil bli verdsatt.


Her er 5 tips til gaveideer til en babyshower:

  1. Ullteppe eller sovepose i babygave

    Ull er en naturlig og pustende fiber som hjelper babyen med å regulere temperaturen sin. Et ullteppe eller en ullsovepose er en flott gave til en kommende mamma. De kommer i ulike størrelser, farger og mønstre, og vil være en varm og koselig tilføyelse til babyens soveplass.

  2. Babybøker

    Bøker for babyer er en flott gave til en babyshower. Det finnes mange fine bøker som er spesielt utviklet for de aller minste. Enkle bilder og lyder vil fange oppmerksomheten til babyen, og det kan være en fin måte for foreldre å tilbringe tid sammen med babyen sin.

  3. Ammepute

    En ammepute er en flott gave til en kommende mor. Den gir støtte til armene og hjelper til med å posisjonere babyen riktig under ammingen. Det finnes mange ulike typer og modeller, så sjekk gjerne med mammaen eller andre mødre hva de kan anbefale.

  4. Bodyer og klær
    Det er alltid behov for flere klær til en baby. Bodyer og klær som er enkle å ta av og på, og som er myke og komfortable, er en flott gaveide til babyshower. Det kan også være lurt å kjøpe i størrelser litt større enn nyfødt, sånn at babyen har klær som kan brukes når han eller hun vokser.

  5. Vippestol eller babynest
    En vippestol er en flott gave til en kommende mamma eller pappa. Den gir et trygt sted for babyen å sitte eller ligge når de voksne må gjøre andre ting. Det finnes mange ulike modeller, så sjekk gjerne med mammaen eller pappaen hva de ønsker seg.

Vi hjelper deg gjerne med å få den perfekte babyshowergaven. Vi vet at det kan fort bli dyrt å arrangere en babyshower, spleis på en av våre babyshowergaver - ferdigpakket og klar til babyshoweren med et utvalg av forskjellige produkter innenfor klær, tepper, pleie og stæsj. Så kan du lene deg tilbake og la oss gjøre jobben for deg.

Avslutningsvis er det viktig å huske at det ikke er størrelsen på gaven som teller, men tanken bak. En personlig og gjennomtenkt gave vil alltid bli verdsatt og husket lenge etter babyshoweren.

Tilbake til bloggen

Gave til babyshower

Vi ordner gaven for deg! Slipp å tenke på hva du bør gi - vi ordner en fin blanding av nyttige produkter og anbefalte størrelser, skriver på kortet og sender dit du ønsker.

KJØP NÅ