Handleliste til barnehagestart: Hva du trenger å kjøpe

Handleliste til barnehagestart: Hva du trenger å kjøpe

Barnehagestart: Handleliste over ting du trenger å kjøpe

Når barnet ditt begynner i barnehage, er det noen ting du må kjøpe for å sikre at de har alt de trenger for en vellykket opplevelse. Her er en handleliste som vil hjelpe deg å komme i gang:

  1. Barnehagesekk: En god barnehagesekk er viktig for å bære alt fra ekstra klær til leker og mat. Sørg for å velge en som er stor nok, men ikke for stor for barnet ditt å bære.

  2. Matboks og drikkeflaske: Barnehagen vil ofte ha egne regler for hva slags mat og drikke som er tillatt, så sjekk med dem før du kjøper. Velg matboks og drikkeflaske som er enkle å åpne og rengjøre. Produktene fra Liewood hos oss er perfekte til dette! 

  3. Ekstra klær: Det er alltid en god idé å ha ekstra klær tilgjengelig, spesielt når det gjelder små barn. Kjøp klær som er enkle å ta på og av, og som passer til været. Vi har et godt utvalg her til deg og kan hjelpe deg med dette!

  4. Innendørssko: Mange barnehager vil ha regler om bruk av innendørssko for å holde området rent og trygt. Velg et par sko som er komfortable og lette å ta på og av.

  5. Sovepose eller pute: Hvis barnet ditt trenger å ta en lur i barnehagen, kan det være lurt å ha en egen sovepose eller pute tilgjengelig.

  6. Uteleker: Barnehager vil ofte ha utendørsområder der barna kan leke og utforske. Kjøp leker som er trygge og passer til alderen til barnet ditt.

  7. Bleier og våtservietter: Selv om mange barnehager vil ha egne regler om bruk av bleier, kan det være lurt å ha ekstra bleier og våtservietter tilgjengelig i tilfelle.

  8. Medisiner: Hvis barnet ditt trenger medisiner, sørg for å gi barnehagen all nødvendig informasjon og instruksjoner. Husk også å gi dem alle medisiner de trenger i en merket eske.

Husk å merke alt utstyret og klærne med barnets navn, for å unngå forveksling. Lykke til med barnehagestarten, og husk å være tålmodig og støttende når du introduserer barnet ditt til den nye rutinen!

Tilbake til bloggen